NAJNOVIJE
Mladi Vukovarci treći na Sportskim igrama mladih

U Splitu je održana državna završnica malonogometnog turnira Plazma Sportskih igara mladih.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:52)
Jedna osoba preminula od koronavirusa

Tri su osobe na području Vukovarsko-srijemske županije oboljele od koronavirusa, objavio je Stožer Civline zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:42)
Automobilom na policijskoga službenika

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:38)
Sletio s ceste s 2,55 g/kg alkohola

U Vinkovačkoj ulici u Županji 67-godišnji vozač osobnog automobila je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom te nakon zanošenja vozila udario u prometni znak i sletio u odvodni kanal.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:36)
Debitant pobijedio na Hamburg maratonu

Na Dunavskoj šetnici u Vukovaru održan je 19. vukovarski "Hamburg" maraton. Najbrži je bio Hrvoje Tržić, član Urt "Nexe Team-a".

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 10:55)
Općina Stari Mikanovci projektom solarne elektrane na Šahovskom domu planira uštedjeti 45.000 kuna

Načelnik općine Stari Mikanovci, Mario Milinković, rekao je kako su uspješno aplicirali na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i time ostvarili pravo na sufinanciranje izgradnje solarne elektrane na objektu dvorane Šahovskog doma. 

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 10:41)
Plenković najavio niže cijene goriva

Premijer Andrej Plenković u Sinju je najavio kako će ovoga tjedna gorivo osjetno pojeftiniti.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 10:24)

Donirane svijeće za križni put

Donaciju svijeća primili su zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić i direktor tvrtke Komunalac d.o.o. Igor Štrangarević Donaciju svijeća primili su zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić i direktor tvrtke Komunalac d.o.o. Igor Štrangarević Foto: Grad Vukovar

Učenici osnovnih škola grada Vukovara tradicionalno će zapaliti svijeće 18. studenoga na Križnom putu od Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana do Memorijalnoga groblja žrtava Domovinskoga rata u Vukovaru  te 19. studenoga od  zgrade nekadašnjeg  „Borovo Commercea" do crkve Gospe Fatimske.

Tim putovima kasnije će proći Kolone sjećanja s tisućama hodočasnika.

Već godinama, tradicionalno, za ovaj program potrebnih 3500 svijeća donirala je tvrtka Konzum d.d. u suradnji s tvrtkom Meteor d.o.o. iz Đakova.

Svijeće su preuzeli zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić i direktor tvrtke Komunalac d.o.o. Igor Štrangarević.

Zamjenica Mujkić zahvalila je tvrtkama koje su se još jedne godine u nizu, svojom donacijom uključili u dostojanstveno obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine.

Pročitano 956 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija