NAJNOVIJE
Vinkovački policajci riješili kaznena djela Lažna uzbuna i Oštećenje tuđe stvari

Vinkovački policajci riješili su kaznena djela Lažna uzbuna i Oštećenje tuđe stvari.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:38)
Ozlijedio ženu na pješačkom prijelazu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće od kojih su dvije s materijalnom štetom (Soljani, Vinkovci) te jedna u Vukovaru u kojoj je jedna osobe zadobila teške tjelesne ozljede.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:32)
Kod maloljetnika pronađena marihuana

Kod maloljetnika iz Županje pronađena je marihuana.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:29)
Ante Zovak novi načelnik Policijske uprave vukovarsko - srijemske

U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj danas je glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio rješenje o imenovanju novom načelniku Anti Zovaku. Milina je istaknuo kako je, na njegov prijedlog, ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović imenovao Antu Zovaka za načelnika ove policijske uprave te mu je na tome čestitao.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:22)
Završeni radovi na rekonstrukciji glavne ceste u Petrijevcima

Završeni su radovi na rekonstrukciji glavne ceste u Petrijevcima, a tim su povodom mjesto posjetili čelnici Osječko-baranjske županije i Hrvatskih cesta.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 14:29)
Potpisan dobrovoljni sporazum „Zajedno protiv otpada od hrane“

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković je s ravnateljem Uprave za stočarstvo i kvalitetu hrane Zdravkom Baraćem u Zagrebu nazočila potpisivanju  dobrovoljnog sporazuma o sprječavanju i smanjenju nastajanja otpada od hrane „Zajedno protiv otpada od hrane“, a riječ je o jednoj od važnih mjera Plana sprječavanja i smanjenja nastajanja otpada od hrane RH te reformske mjere „Unaprjeđenje sustava doniranja hrane“ iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost. 

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 12:02)
Pokušali prokrijumčariti turske migrante u duplom dnu vozila i među konstrukcijama

Nova dva pokušaja krijumčarenja turskih državljana iz BiH, njih ukupno sedam koji su se skrivali u vrlo skučenom prostoru u duplom dnu vozila kao i u teretu metalnih konstrukcija, otkrila je brodsko-posavska policija te uhitila dvojicu vozača, prenosi Hina.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 11:36)

Na turniru u Osijeku Karate klub Vukovar '91 osvojio 9 medalja

U Osijeku je 19. studenog održan Kup Osijeka 2022., na kojemu je nastupilo 748 natjecatelja iz 76 klubova i 2 države.

Na ovom velikom, izbornom turniru, Karate klub Vukovar '91 nastupio je s 19 natjecatelja i ostvario je vrhunske rezultate. U izrazito jakoj konkurenciji, osvojili su 9 medalja, odradili vrhunske mečeve i naučili hrpu novih stvari.

U klubu su neizmjerno ponosni na male i velike, na ono što su pokazali na borilištima ali i izvan njih.

Prvo su mjesto osvojili Agata Šeremet i Ante Popović, drugo mjesto je osvojila Tena Čošić dok su treća mjesta osvojili Klara Sabo, Ema Mehičić Cindrić, Katja Štalmajer, Lucija Mikličanin, Petra Barun i Niko Popović.

U borbi za broncu izgubili su : Vitto Furundžija, Ivano Bajrak, Klara Adžaga, Bono Bezjak, Roula Shoukry, Iva Bezjak i Marin Sučić, a nastupili su još i Josip Bezjak, Maja Bezjak i Renata Selak.

Pročitano 179 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija