Ispiši ovu stranicu

BSK - Vukovar 1991 1:1

Vukovar 1991 - Jarun Vukovar 1991 - Jarun Foto: Kery

Vukovar 1991 uspio je u gostima kod susjednog BSK ostati neporažen te zadržati poziciju u gornjem dijelu tablice. BSK je poveo već u 9. minuti susreta pogotkom iz kaznenog udarca, Strijelac je bio Domagoj Pušić. Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu, dok je Vukovar više pokazao u drugom te je nagrađen pogotkom Zinedina Mustedanagića minutu prije kraja susreta, europogotkom s 25 metara. - Očekivano teška utakmica, otprilike onako kako smo očekivali. Imali smo agresivnog domaćina koji je pod imperativom osvajanja bodova. U prvih 10-15 minuta su i s agresijom i brojem faula koje su napravili pokazali da je naša procjena točna. U tom razdoblju su nas stisnuli ispred našeg gola i u 9. minuti sudac svira penal koji je dosta upitan. Nakon toga smo uspostavili ravnotežu i do njihovog isključujućeg kartona bili ravnopravna ekipa. Ta njihova agresije je koštala isključenje jer su oni u prvih pola sata napravili desetak faula za žuti karton. Drugo poluvrijeme su stali u blok s devet igrača i braniti 1:0. Moram priznati da smo imali puno problema s probijanjem bloka, na kraju nas je lopta nagradila za našu upornost s eurogolom Mustedanagića, uzeli smo taj priželjkivani bod i ostvarili naš cilj. Moram reći da na ovoj utakmici nismo bili na razini kakvoj su bili dvije utakmice prije toga– rekao je trener Vukovara Miroslav Bojko.

Rezultati 3. kola: Dubrava Tim kabel – Solin 4:1, Jarun – Orijent 1919 2:2, BSK – Vukovar 1991 1:1, Cibalia – Rudeš 1:0, Dugopolje – Hrvatski dragovoljac 1:0, Croatia – Kustošija 1:1.

Poredak:

1. Dugopolje, Dugopolje 6

2. Rudeš, Zagreb 6

3. Dubrava Tim kabel, Zagreb 5

4. Vukovar 1991, Vukovar 5

5. Cibalia, Vinkovci 5

6. Solin, Solin 4

7. Hrvatski dragovoljac, Zagreb 4

8. Croatia, Zmijavci 4

9. Orijent 1919, Rijeka 3

10. Kustošija, Zagreb 2

11. BSK, Bijelo Brdo 1

12. Jarun, Zagreb 1

Parovi 4. kola: Solin – Kustošija, Hrvatski dragovoljac – Croatia, Rudeš – Dugopolje, Vukovar 1991 – Cibalia, Orijent 1919 – BSK, Dubrava Tim kabel – Jarun.

Vukovar 1991 – Cibalia

U sljedećem kolu igra se županijski derbi. Vukovar i Cibalia imaju isti broj bodova i očekuje se prava nogometna fešta. - Cibalia je sigurno jedna od dvije ili tri ekipe koje su iskazale ambicije, imaju kvalitetu za napad na vrh tablice tako da nas očekuje pravi derbi. Nadam se da će proći sve u sportskom tonu i u kvalitetnoj igri i jedne i druge ekipe i da ćemo mi ostvariti svoj cilj a to je novi pozitivan rezultat, nova pobjeda domaća iako će sigurno biti jako teško. Cibalija je po prikazanoj igri u prva dva kola zaslužila više od dva boda i sigurno su jedan od kandidata za vrh – rekao je Bojko.

 

Pročitano 431 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI