NAJNOVIJE
Vinkovački policajci riješili kaznena djela Lažna uzbuna i Oštećenje tuđe stvari

Vinkovački policajci riješili su kaznena djela Lažna uzbuna i Oštećenje tuđe stvari.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:38)
Ozlijedio ženu na pješačkom prijelazu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće od kojih su dvije s materijalnom štetom (Soljani, Vinkovci) te jedna u Vukovaru u kojoj je jedna osobe zadobila teške tjelesne ozljede.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:32)
Kod maloljetnika pronađena marihuana

Kod maloljetnika iz Županje pronađena je marihuana.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:29)
Ante Zovak novi načelnik Policijske uprave vukovarsko - srijemske

U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj danas je glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio rješenje o imenovanju novom načelniku Anti Zovaku. Milina je istaknuo kako je, na njegov prijedlog, ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović imenovao Antu Zovaka za načelnika ove policijske uprave te mu je na tome čestitao.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:22)
Završeni radovi na rekonstrukciji glavne ceste u Petrijevcima

Završeni su radovi na rekonstrukciji glavne ceste u Petrijevcima, a tim su povodom mjesto posjetili čelnici Osječko-baranjske županije i Hrvatskih cesta.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 14:29)
Potpisan dobrovoljni sporazum „Zajedno protiv otpada od hrane“

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković je s ravnateljem Uprave za stočarstvo i kvalitetu hrane Zdravkom Baraćem u Zagrebu nazočila potpisivanju  dobrovoljnog sporazuma o sprječavanju i smanjenju nastajanja otpada od hrane „Zajedno protiv otpada od hrane“, a riječ je o jednoj od važnih mjera Plana sprječavanja i smanjenja nastajanja otpada od hrane RH te reformske mjere „Unaprjeđenje sustava doniranja hrane“ iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost. 

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 12:02)
Pokušali prokrijumčariti turske migrante u duplom dnu vozila i među konstrukcijama

Nova dva pokušaja krijumčarenja turskih državljana iz BiH, njih ukupno sedam koji su se skrivali u vrlo skučenom prostoru u duplom dnu vozila kao i u teretu metalnih konstrukcija, otkrila je brodsko-posavska policija te uhitila dvojicu vozača, prenosi Hina.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 11:36)

Jedan dan, dva natjecanja, 9 medalja za Vukovarske strijelce

Streljački klub "Grič 7" Vukovar Streljački klub "Grič 7" Vukovar Foto: SK "Grič 7"

Strijelci Streljačkog kluba "Grič 7" Vukovar nastupili su u Karlovcu na Memorijalnom turniru "Vladimir Šoštarić Čaba". Nastupili su s dvije ekipe, muška ekipa u sastavu: Vinko Kovač, Danijel Stanić i Mato Matković te osvaja treće mjesto u disciplini PaP 7,62mm ležeći, a Danijel Stanić zauzima odlično drugo mjesto u pojedinačnom poretku. Za žensku ekipu nastupile su Kiara Lemac, Dora Helena Moguš i Jana Tetkić. Dora Helena Moguš osvaja srebro a Kiara broncu. Nakon Karlovca strijelci odlaze u Varaždin na noćni kup "Špancirfest" i pucaju disciplinu serijska malokalibarska puška ležeći. Dečki u istom sastavu osvajaju opet treće mjesto. Djevojkama je ovo prvo natjecanje u ovim disciplinama, odlično su se snašle i odradila oba natjecanja. Jana Tetkić je na oba natjecanja bila najmlađa natjecateljica.Streljački klub 4Streljački klub 2

Pročitano 240 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija