Ispiši ovu stranicu

Vukovarske gimnastičarke uspješne u Slavonskom Brodu i Osijeku

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar Foto: GK Vukovar

U Slavonskom Brodu je održano 3. Kolo kvalifikacija za Završnicu i Prvenstvo Hrvatske u ženskoj sportskoj gimnastici za Obavezni program. Bila je to posljednja prilika za sve gimnastičarke, da što bolje odrade natjecanje i izbore nastup na najvažnije natjecanje u godini.

Vukovarske gimnastičarke su uspješno predstavile svoj klub i grad i ostvarile zavidne rezultate. Iako ekipe nisu nastupile u punom sastavu, rezultati su bili na visokoj razini.

U kategoriji kadetkinja Lana Antunić osvojila je 1. mjesto i okitila se zlatom, 5. Angelina Cvetković i 6. Ana Vuk.Gimnastika2

Mlađe juniorke ekipno 2. mjesto, a pojedinačno 7. Maja Marković, 8. Petra Kolarić, 10. Ana Kuzmanović, 13. Ela Andrašević i 15. Lana Antunić

Juniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Maja Kell, 2. Valentina Mrkonja, 3. Tanja Turukalo, 5. Vita Panza i 6. Nika Budim

Mlađe seniorke ekipno 1. mjesto, Pojedinačno: 2. Miljana Poznanović, 3. Nikolina Velikić, 9. Ela Vojtkiv i 11. Petra Petričević.

U nedjelju 10.5. u Osijeku u Sokol centru održano je 3. Kolo kvalifikacija za Slobodni program ženske sportske gimnastike.

Gimnastički klub Vukovar imao je samo jednu predstavnicu Moniku Zovko, koja se natjecala u kategoriji juniorki. Monika je osvojila 1. mjesto i potvrdila da je najbolja juniorka Slobodnog programa u regiji Istok.

Nakon ovog uspješnog gimnastičkog vikenda GK Vukovar bogatiji je za 2 zlata i 1 srebro ekipno, te 3 zlata, 2 srebra i 2 bronce pojedinačno.Gimnastika

Svi klubovi s nestrpljenjem očekuju službeno izvješće delegat HGS-a, s popisom ekipa i pojedinki, koje su izborili nastup na Završnici i Prvenstvu Hrvatske.

Pročitano 586 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI