NAJNOVIJE
Volim svoju županiju 2021.

Foto-natječaj „Volim svoju županiju”, u organizaciji Hrvatske zajednice županija, održan je šestu godinu zaredom i odabrana je najbolja fotografija za 2021. Najbolje fotografije birane su u dvije kategorije, prema ocjeni stručnog žirija i ona koja prikupi najviše glasova putem društvenih mreža.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 18:31)
Provodi se larvicidni tretman komaraca

I ove godine Grad Vukovar je pravodobno počeo s tretiranjem komarca te je sukladno donesenom programu dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije od 15. ožujka do sada provedeno šest larvicidnih tretmana u vodama stajaćicama u razmaku od dva tjedna, objavljeno je na službenoj gradskoj internetskoj stranici.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 18:17)
Ministrica kulture posjetila Mohovo, Ilok, Vukovar i Vinkovce

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek posjetila je Vukovarsko-srijemsku županiju.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 17:07)
Ministar Fuchs pozvao ravnatelje i učenike da ne organiziraju maturalna druženja

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs preporučio je ravnateljima srednjih škola da 24. i 25. svibnja za maturante, kojima nije potrebna provjera znanja, nastavu organiziraju online te da se, dok ne završi provedba mature, odgode eventualna organizirana druženja maturanata.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 16:39)
Proširena i rekonstruirana dva parkirališta u Ulici Eugena Kvaternika

Grad Vukovar nastavlja ulagati u komunalnu infrastrukturu na području grada Vukovara, a od posebnog su značaja projekti proširenja parkirališta za što se iz gradskog proračuna izdvajaju značajna godišnja  sredstva.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 15:31)
Obnavlja se boćalište u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu

Grad Vukovar nastavlja ulagati u komunalnu opremljenost, u ovom slučaju sportskih i rekreacijskih sadržaja, koje nije potrebno samo izgraditi već i primjereno održavati.Trenutno su u tijeku i radovi na sanaciji boćališta u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 14:42)
Dodijeljeno 47 ugovora za bespovratne potpore vukovarskim poduzetnicima

U vukovarskom Dvorcu Eltz  upriličena je svečana dodjela ugovora vukovarskim poduzetnicima koji su ostvarili pravo na bespovratnu potporu po Javnom pozivu temeljem kojeg je bilo osigurano dodatnih milijun i 100 tisuća kuna.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 12:44)

Novi reflektori na sportskom terenu HNK „Mitnica“

Stadion HNK Mitnica Stadion HNK Mitnica Foto: Grad Vukovar

Grad Vukovar financirao je postavljanje novih reflektora na sportskom terenu Hrvatskog nogometnog kluba „Mitnica“ kako bi članovi kluba mogli trenirati i u večernjim satima. Vrijednost reflektora iznosi gotovo 204.000 kuna.

Nogometni klub osnovali su prije dvanaest godina hrvatski ratni vojni invalidi i hrvatski branitelji s područja Mitnice kako bi dugogodišnju tradiciju rekreativnog igranja nogometa na Dudiku, sadašnjem igralištu, uokvirili u jedno zdravo sportsko društvo koje će okupljati sve generacije, a posebno najmlađe te tako unaprijediti društveni život na Mitnici.
Stadion je otvoren 5. svibnja 2012. godine, a prva službena utakmica odigrana je 13. svibnja. 

U klubu je danas aktivno registrirano 116 nogometaša od čega 12 djevojčica.
Klub se trenutačno natječe u 2. županijskoj nogometnoj ligi sa seniorskom momčadi, a sa svojim limačima, mlađim pionirima i juniorima nastupaju u ligi mladeži Nogometnog središta Vukovar.

Klub svake godine, već tradicionalno, organizira 2 turnira, veteranski povodom Dana grada Vukovara i Memorijalni malonogometni turnir „Davorin Merkler Dado“. Sudjeluje i u humanitarnim akcijama te su organizirali donacijsku utakmicu za pomoć malenom Šimunu, nogometnu utakmicu protiv nasilja nad ženama, utakmicu za humanitarnu akciju Udruge sv. Bono za pomoć siromašnima povodom uskrsnih blagdana, a uključili su se i u prikupljanje financijskih sredstava za „Vukovarske leptiriće“ te su darivali djecu u Dječjem vrtiću Vukovar 1, objekt na Mitnici.

Pročitano 474 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija