Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Ivica Baričević na čelu vukovarsko-srijemskog Košarkaškog saveza

Ivica Baričević Ivica Baričević Mario Kokaj

Na  Izbornoj skupštini Košarkaškog saveza Vukovarsko-srijemske županije na mjesto predsjednika u četverogodišnjem mandatu izabran je Ivica Baričević, umjesto dosadašnjeg Željka Ilića, dok je za zamjenika predsjednika izabran Saša Rajković.

Baričević je tom prilikom izjavio kako je to velika obaveza,  ali i da on ima puno planova.  „Imamo dva nova člana saveza:  Košarkaški klub ''Slavonac'' Komletinci i Košarkaški klub ''Borovo'', a sljedeće godine nas u kolovozu očekuje Europsko prvenstvo za djevojčice u Vinkovcima i Vukovaru, što nam je dobar poticaj za razvoj košarke u našoj županiji“ izjavio je Baričević te dodao kako im je najveća želja da Košarkaški klub'' Vinkovci''  ponovo zaigra u prvoj ligi.

Izabran je Izvršni odbor Košarkaškog saveza Vukovarsko-srijemske županije kojeg čine: Ivica Baričević, Saša Rajković, Tomislav Puljić, Tihomir Primorac, Branislav Orešković, Elvis Kovačević, Marijan Rac, dok su u Nadzorni odbor ušli: Đorđe Čurčić, Ivan Vujeva i Darko Domačinović. Također je izabran novi Stegovni sud Košarkaškog saveza Vukovarsko-srijemske županije u sastavu : Marijan Rac, Vladimir Hrček i Miroslav Kraljević, dok će dužnost tajnika obnašati Tihomir Primorac.

Pročitano 3154 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI