Ispiši ovu stranicu

Sigurno na dva kotača

S ljepšim vremenom sve je više biciklista na ulicama, a oni su najranjivija skupina u prometu S ljepšim vremenom sve je više biciklista na ulicama, a oni su najranjivija skupina u prometu HRV

Policijska uprava vukovarsko-srijemska u subotu 15. svibnja provodi edukativno-preventivnu akciju Sigurno na dva kotača.

Program počinje na glavnom gradskom trgu u Županji u 8.30 sati gdje će biti izloženi bicikli te biciklistička i motociklistička oprema.

Policijski službenici građanima će dijeliti besplatne promotivne materijale, među njima reflektirajuće prsluke i žabice za žbice bicikla, privjeske za ključeve i letke, rekao je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Dragoslav Živković.  

Oko 10 sati zajednička karavana biciklista, mopedista i motorista, predvođena  policijskim službenicima na biciklima, zaputit će se do Babine Grede. U Ulici Vladimira Nazora u 11 sati karavana će se, uz okrjepu, također družiti s građanima i provesti kratku edukaciju o prometnoj sigurnosti.

Oko 11,40 sati karavana će se iz Babine Grede zaputiti u smjeru Cerne gdje će ih nešto prije 13 sati dočekati građani i vozači bicikala, motora i mopeda koji će se priključiti akciji.

U Cerni, na parkiralištu kod mosta, od 12,45 sati predviđeno je druženje i edukacija građana. Iz Cerne karavana oko 13,20 sati kreće putem za Županju.

Pročitano 1818 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Ne propustite

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun