Ispiši ovu stranicu

Zlatni pin za Gradski muzej Vukovar

Zlatni pin za Gradski muzej Vukovar Foto: Arhiva HRV

Deset dvoraca i palača iz Hrvatske postali su nositelji nagrade Zlatni pin, priznanja koje dodjeljuje Google na temelju ocjena i recenzija korisnika Google Mapsa. Ideja o dodjeli nagrada najbolje ocijenjenih mjesta nastala je u Poljskoj, u sklopu proslave 15. rođendana Google Mapsa.

Kako je projekt dobro prihvaćen ne samo od strane dobitnika već i od korisnika, Google je odlučio projekt proširiti i na druge zemlje. Tako se od ove godine projekt provodi i u Hrvatskoj gdje je Google nagradio lokacije u kategoriji “Dvorci i palače”. Sukladno tome, odabrani su dvorci i palače koji su dobili najvišu prosječnu ocjenu korisnika Google Mapsa. Jedan od dobitnika nagrade je i Gradski muzej Vukovar.

- Jako smo sretni zbog ove nagrade jer smo je dobili na temelju dobrih recenzija naših posjetitelja. Ona je odraz zadovoljstva svih naših posjetitelja koji su nam davali visoke ocjene i dobre recenzije. Sretni smo što je naša kvaliteta prepoznata. Naglasila bih samo da smo mi jedini muzej s područja Slavonije koji je osvojio ovu nagradu - naglasila je Filipović.

Pročitano 386 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI