Ispiši ovu stranicu

Učenica iz Vukovara dobila treću nagradu na Goranovom proljeću

Evelina Rudan i Vida Sever Evelina Rudan i Vida Sever Hina

Na 58. Goranovom proljeću u Lukovdolu "Nagrada Ivan Goran Kovačić" za najbolju pjesničku knjigu dodijeljena je Evelini Rudan za „Smiljko i ja si mahnemo (balada na mahove)“, a Gorana za mlade pjesnike dobila je Vida Sever za rukopis „Suho mjesto“.

Zbog epidemiološke situacije dodjela nagrada za učenike osnovnih i srednjih škola odgođena je za lipanj, ali su objavljeni dobitnici.

Treću nagradu dobila je Jana Rokvić, učenica 5. razreda OŠ Siniše Glavaševića iz Vukovara s mentoricom Majom Stjepanović.

Prva je nagrada dodijeljena Nori Weygand, učenici 7. razreda Osnovne škole dr. Ivana Merza iz Zagreba, a druga Tonki Curić, učenici 8. razreda Osnovne škole "Sesvete".

U kategoriji učenika srednjih škola prvu je nagradu osvojio Nikola Pavičić, učenik 2. razreda XI gimnazije iz Zagreba, druga nagrada dodijeljena je Paoli Vlačić, učenici 3. razreda gimnazije u sklopu Srednje škole Mate Blažine iz Labina, a treća nagrada Marinu Biliću, učeniku 2. razreda Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova iz Rijeke.

Pročitano 890 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun