Ispiši ovu stranicu

Županija daje 880.000 kuna za programe kulture

Rok za podnošenje prijave je 30 dana Rok za podnošenje prijave je 30 dana HRV

Upravni odjel za obrazovanje i kulturu Vukovarsko-srijemske županije objavio je poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2021. godinu.

Uvrštavaju se programi kulture, manifestacije te ostali programi – projekti ustanova, udruga, građana i drugih pravnih osoba u kulturi i tehničkoj kulturi od interesa za Vukovarsko-srijemsku županiju.

Pozivom su obuhvaćeni programi ustanova u kulturi, programi organizacija i manifestacija, programi udruga, programi muzejsko-galerijske i likovne djelatnosti, programi u području kazališne i glazbeno-scenske djelatnosti, knjižnične djelatnosti, izdavanje knjiga i časopisa, znanstveno-istraživački skupovi, programi filmske i audio-vizualne djelatnosti, programi koji promiču kulturu mladih i novih medijskih kultura, dramski, glazbeni i likovni programi te programi međugradske, međužupanijske, međuregionalne i međunarodne kulturne suradnje.

Ukupno planirana vrijednost poziva je 880.000 kuna. Najmanji je iznos dodijeljenih financijskih sredstava tisuću kuna, a najveći 40.000 kuna.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana.

Detalje o pozivu i načinu prijave možete pronaći na službenoj stranici županije: http://www.vusz.hr/javni-pozivi-i-objave-vs-zupanije/poziv-za-predlaganje-programa-javnih-potreba-u-kulturi-i-tehnickoj-kulturi-vukovarsko-srij-4

Pročitano 852 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun