Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Predstavljene glavne točke SDP-ovog predizbornog programa

Predstavljene glavne točke SDP-ovog predizbornog programa Foto: J. Vrdoljak

SDP-ovi kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Vukovara, Damir Maduna i Biljana Gaća, predstavili su glavne točke predizbornog programa.

Gospodarstvo, obrazovanje i infrastruktura tri su glavne točke programa „Vukovar bez podjela!“. Kandidat za gradonačelnika Vukovara, Damir Maduna je najavio da će, ukoliko pobjedi na izborima, osnovati gospodarski savjet kako bi zaustavio period, kako ga je nazvao, „gospodarskog  zločina”, koji traje od mirne reintegracije. Dodao je kako nam je zbog toga loša demografska slika i da imamo sve manje stanovnika te da svi pričaju o kapitalnim projektima, ali da se ništa ne događa. Maduna je još rekao kako mu je  namjera da u svojoj prvoj godini mandata za učenike osmih razreda uvede terensku nastavu. Biljana Gaća je naglasila da od 19 ljudi na njihovoj listi, čak 10 su žene te da listu čine građani Vukovara čak 6 nacionalnosti.

U sklopu svog programa „Vukovar bez podjela”, Gaća je najavila i osnivanje multimedijalnog centra za mlade, te uvođenje građanskog obrazovanja u osnovne škole, a također je najavila i vraćanje obilježavanja Praznika rada u Adicu.

Pročitano 1585 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI