Ispiši ovu stranicu

Načelnica Općine Tovarnik i načelnik Općine Štitar dali potporu Josipu Dabri

Načelnica Općine Tovarnik podržala kandidature Dabre i Mujkić Načelnica Općine Tovarnik podržala kandidature Dabre i Mujkić Foto: Odjel za medije i protokol

Načelnica Općine Tovarnik Ruža Veselčić Šijaković i načelnik Općine Štitar Marko Bikić dali su bezuvjetnu potporu Josipu Dabri nezavisnom kandidatu za župana Vukovarsko- srijemske županije na predstojećim lokalnim izborima 16. svibnja.

Marko Bikić, načelnik Općine Štitar ističe kako kroz svoj rad i zajedničku suradnju s Josipom Dabrom može donijeti bolje sutra Općini Štitar.

Dabro Bikić 1
Načelnik Općine Štitar podržao kandidaturu Josipa Dabre

- Iz svega onog što smo do sad vidjeli i doživjeli u proteklom razdoblju, smatram da trebam jednu značajniju potporu, a koju će nam Josip Dabro dati u iduće četiri godine - rekao je Bikić.

Ruža Veselčić Šijaković, načelnica Općine Tovarnik izrazila je potporu kandidaturi nezavisnog kandidata za župana Josipa Dabre i kandidatkinji za zamjenicu župana VSŽ Ivani Mujkić te su potpisali sporazum o izbornoj suradnji. Smatra kako se zajedničkim snagama i međusobnom potporom i suradnjom mogu razvijati naše općine i gradovi u Vukovarsko- srijemskoj županiji i s ciljem da mladi ljudi ostanu na našem području.

- Zahvaljujem gospođi Ruži Veselčić Šijaković i gospodinu Marku Bikiću na potpori mojoj kandidaturi za župana Vukovarsko-srijemske županije i veselim se suradnji na provedbi programa „Mladost je rješenje“ koji jamči nova rješenja za bolji život svih građana naše županije - istaknuo je Josip Dabro.

Pročitano 1101 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

HRV