Ispiši ovu stranicu

Vodovod grada Vukovara predstavio nove mrežne stranice

Tvrtka koja širu okolicu Vukovara opskrbljuje pitkom vodom i brine o odvodnji za više od 40 tisuća korisnika predstavila je nove mrežne stranice na adresi www.vgv.hr

11. studenog 2020. godine su u Vukovaru predstavljene nove mrežne stranice tvrtke Vodovod grada Vukovara d.o.o za vodoopskrbu i odvodnju.

„Osuvremenjavanje ovog sve važnijeg kanala komunikacije s građanima i poduzetništvom dio je razvojnih aktivnosti i plana uprave tvrtke.“, rekao je Dario Tišov, direktor ovog trgovačkog društva te dodao da je osnovna ideja bila korisnicima ponuditi bolju i potpuniju informaciju.

„Sve je veći broj naših korisnika prisutan na internetu i nama je kao pružatelju usluge važno njima donositi pravovremene informacije o aktivnostima, kojih svakim danom ima sve više“, dodao je tom prilikom prvi čovjek vukovarskog Vodovoda te naglasio da je ovo tek početak značajnije digitalizacije.

Tu se na Internet adresi www.vgv.hr danas mogu naći brojne važne informacije o radovima na mreži kao i o prekidima opskrbe. Građani mogu provjeriti raspored očitanja vodomjera, a u fokusu je usluga 'Moj račun' putem koje korisnici mogu pregledati očitanja, provjeriti potrošnju proteklog razdoblja, vidjeti račune i uplate kao i dobiti uvid u druge detalje.

Uz servisne informacije tu su i drugi sadržaji. Tako posjetitelji mogu doznati odgovore na pitanja - kako se priključiti na vodovodnu mrežu ili promijeniti podatke uslijed promjene statusa, npr. prodaje nekretnine. Mogu se detaljno upoznati sa svim elementima računa, saznati kako se formira konačna cijena za mjesečnu uplatu, a i dobiti praktične savjete, primjerice o tome što nije dobro bacati u odvode.

Nove mrežne stranice realizirala je osječka tvrtka SLink, koja više od desetljeća radi na razvoju različitih internetskih rješenja.

„Primarno je bilo odgovoriti na najčešće potrebe korisnika usluga i tako strukturirati podatke. Omogućiti informacije na klik ili dva, kako bi poslovanje bilo transparentnije, a na koncu i učinkovitije“ rekao je Vedran Stapić, vlasnik tvrtke za mrežne komunikacije.

A koliko je komunikacija bitna u poslovanju ove kompanije možda dovoljno opisuje podatak da Vodovod grada Vukovara d.o.o. broji 20.690 korisnika usluga, od čega 1.336 gospodarskih subjekata i 19.354 kućanstava. Samo je tijekom prošle 2019. godine kroz njihov sustav opskrbe dug 383 kilometra isporučeno 1.672.504 kubnih metara vode.

Iz uprave 'Vodovoda' najavljuju i čitav niz skorih novih mogućnosti s 'e' predznakom, npr. e-zahtjev za priključenje, tako da će građani uskoro moći koristiti više blagodati digitalnog - manje papira, bržu realizaciju zahtjeva, transparentniju i direktniju komunikaciju.

VGV KAPLJICA

Pročitano 1585 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Promotivni članak

FACEBOOK KOMENTARI