Ispiši ovu stranicu

Tema dana: Ima li hrvatski nogomet budućnost?

Navijači na stadionima nikako da se smire, reagirala je i UEFA Navijači na stadionima nikako da se smire, reagirala je i UEFA Arhivska fotografija

Pratite li Prvu hrvatsku nogometnu ligu i idete li na nogometne utakmice? Koliko su takva događanja posjećena kao nekad i ima li hrvatski nogomet, ovakav kakav je danas, budućnost? O ovoj temi razgovaramo u današnjem Ritmu grada HRV-a.

UEFA je poslala pismo hrvatskim vlastima da je konačno došlo vrijeme kako bi se nešto poduzelo po pitanju sprječavanja nasilja na stadionima i kako bi se napokon uveo red u hrvatski nogomet, no, koliko su Hrvati spremni doista učiniti nešto po tom pitanju? Naša nogometna reprezentacija cijenjena je u svijetu već dugi niz godina, no hrvatska nogometna liga pretvorila se u očajno razigravanje i odgađanje utakmica zbog loših financijskih uvjeta i afera.

U današnjem Ritmu grada također donosimo zanimljivu temu o kreativnim radionicama na ovogodišnjem DORF-u, festivalu dokumentarnog rock filma, a tu je i naša redovita rubrika Paranormalni kutak.

Pridružite nam se od 10:02 sati na našoj frekvenciji, kroz emisiju vas vodi Dražen Bočkaj.

Pročitano 2230 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Studio online

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase