Ispiši ovu stranicu

Tema dana: Biste li se odrekli radnog mjesta da nekome pomognete?

Dubravka (lijevo) je ustupivši svoje radno mjesto spasila Đurđicu (desno) od otkaza Dubravka (lijevo) je ustupivši svoje radno mjesto spasila Đurđicu (desno) od otkaza Foto: 24sata.hr

Herojska gesta koju je Vinkovčanka Dubravka Glavaš učinila da bi kolegici spasila radno mjesto ganula je ljude diljem Hrvatske. Dubravka je, naime, čuvši kako će njena kolegica Đurđica, inače samohrana majka dvoje djece, dobiti otkaz kao tehnološki višak, ustupila svoje radno mjesto uz obrazloženje kako će se ona lakše snaći, te na taj način spasila od otkaza svoju kolegicu.

Priča je to koju pomalo s nevjericom ovih dana čitamo u medijima jer i sami znamo kako je dobiti i zadržati posao u Hrvatskoj danas posebno teško. Tema dana posvećena je upravo ovakvim djelima, stoga vas pitamo biste li i vi učinili nešto slično kada biste znali da nekome od svojih kolega možete pomoći? Vaše komentare očekujemo uživo u Ritmu grada od 10:02 sati, a komentirati možete i putem naše Facebook stranice.

U današnjem Ritmu grada donosimo i priču o glazbenoj suradnji mladog vinkovačkog repera Chokyja s Nuštarcem Hrvojem Perišom, a predstavljamo vam i njihovu novu pjesmu. Prošetali smo i gradskim ulicama kako bismo Vukovarce upitali čega su se odrekli u korizmi, a u Gastro minutama naučite kako možete načiniti srca od kruha.

Kroz emisiju s vama će se družiti Helena, Robert i Dražen. Pridružite nam se nakon vijesti u 10:00 sati.

Pročitano 2559 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Studio online

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase