Ispiši ovu stranicu

Gradski sat, petak, 21. lipnja 2019.

Ilustracija Ilustracija

Brojnost komaraca je izrazito velika, što pokazuju i mjerenja na području Vukovara i Borova naselja koja su obavljena 18. lipnja. U svega 15 minuta izmjereno je 105 uboda, usporedbe radi, u 15 minuta prihvatljivo je 15 uboda.

Zbog izrazito alarmantne situacije zbog najezde komaraca u Vukovaru i cijeloj županiji danas je u palači Srijem održana koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije na kojoj je zaključeno da će se tražiti pomoć Vlade RH.

Grad Vukovar s druge strane ulaže ogromne napore u rješavanju ovoga problema, pa će se danas provesti i tretman suzbijanja komaraca iz zraka.

Kako riješiti ovaj problem u Vukovaru, ako okolne općine i gradovi nemaju dovoljno sredstava za akciju suzbijanja komaraca? Koliku nam ugrozu predstavlja zeleni pojas u susjednoj Republici Srbiji, ukoliko se i tamo ne provede akcija tretirana komaraca? Što ako Vlada RH ne odobri financijska sredstva za našu županiju? Postoji li u Hrvatskoj dovoljan broj aviona i licenciranih pilota za obavljanje ove zadaće? Pitanja su na koje će odgovore dati zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček u tematskoj emisiji Gradski sat.

Emisiju uređuje i vodi Robert Rac.

Pročitano 1327 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Studio online

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac

Medij

Gradski sat 21. lipnja 2019.