Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Otvorena Ulica kneza Domagoja

Ulica kneza Domagoja Ulica kneza Domagoja Foto: Vedran Vuleta

Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček i pročelnik Upravnog Odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović otvorili su Ulicu Kneza Domagoja u Borovu naselju.

Pavliček  je tom prilikom izjavio: - Svakih nekoliko dana otvaramo nove ulica, ovo je već četrnaesta u ovoj godini, a sigurno će se ih se sanirati više od dvadeset. Investicija je vrijedna 350.000,00 kn. Zahvaljujući projektu Vukovar dovršena je nova kanalizacijska mreža. Vjerujem da su stanovnici i ove ulice zadovoljni. Cjelokupne investicije u komunalnoj infrastrukturi premašuju  500 milijuna kuna što je jedinstven slučaj u Republici Hrvatskoj – zaključio je Pavliček.

- Odrađena je nova kanalizacijska mreža s priključcima. U sklopu Projekta Vukovar ovo je ako se ne varam dvadeseta ulica, a u sklopu tog projekta u planu trenutno se izvode radovi na još tridesetak. Cijeli projekt bi trebao biti gotov do kraja 2017. godine. U ovoj ulici postavljen je novi asfalt debljine 6 cm uskoro kreće izgradnja nogostupa i kućnih veža, a ove godine plan je izgraditi još desetak ulica u gradu Vukovaru – kaže Martinović.

Izvođač radova bila je Gravia d.o.o. Osijek. 

Pročitano 1176 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI