Ispiši ovu stranicu

Mališani Gradu čestitali rođendan

Na Cvjetnom korzu oko 300 mališana Na Cvjetnom korzu oko 300 mališana Foto: Valerija Lozančić

Na središnjeg gradskom trgu održana je 18. po redu manifestacija Cvjetni krozo - Mladost i radost Vukovara koju tradicionalno povodom Dana Grada organiziraju Društvo Naša djeca i Dječji vrtić Vukovar 1 pod pokroviteljstvom Grada Vukovara.

Na Cvjetnom korzu nastupilo je oko 300 mališanja vukovarskih dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola koji su kostimirani u cvjetne motive predvođeni vukovarskim mažoretkinjama u povorci prošli ulicama grada te stigli na središnji gradski trg gdje je održan prigodni program u kojem su nastupili i članovi Plesnog studia Mambo.

Marija Budimir, saborska zastupnica i predsjednica Društva naša djeca Vukovar pozdravila je mališane s porukom da su tu zbog njih i njihove bolje budućnosti. Vesele i rasplesane cvjetiće, bube mare i leptiriće na livadi pozdravila je i Ana Živanović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Vukovara zahvaljujući mališanima što svome gradu rođendan čestitaju na tako lijep način, a Mirjana Kulić, ravnateljica Dječjeg vrtića Vukovar 1 pozvala je sve nazočne da im se pridruže u pjesmi i plesu.

Pročitano 1663 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić