Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 98
Ispiši ovu stranicu

Potpisan prvi ugovor o sanaciji komunalne infrastrukture u 2016. godini

Potpisivanje prvog ugovora u 2016. godini Potpisivanje prvog ugovora u 2016. godini Foto: D. Matić

U Gradskoj vijećnici grada Vukovara gradonačelnik Ivan Penava potpisao je ugovor o izvođenju radova na pojačanom održavanju nerazvrstane ceste u ulici Stjepana Supanca u Vukovaru s tvrtkom GRADNJA d.o.o.

Gradonačelnik je rekao kako se u 2016. godini planira nastaviti s obnovom komunalne infrastrukture uspješno kao i u protekloj 2015.

- Već u prvim danima 2016. godine nastavljamo s pričom iz 2015. i otvaramo jedan u nizu projekata. U ovom konkretnom projektu riječ je o obnovi ceste u ulici Stjepana Supanca na Sajmištu u duljini od 400 metara. Cesta će se rekonstruirati i dobiti novi nogostup, horizontalnu i vertikalnu signalizaciju te javnu rasvjetu, rekao je Penava.

-Objekt je kolničke konstrukcije oko 2200 kvadratnih metara, a pješačka staza je oko 400 kvadratnih metara. Važno je reći da se radi o cesti koja je punoj opremljenosti, dakle sustavom odvodnje, kolnika i pješačke staze, rekao je direktor tvrtke GRADNJA d.o.o. Berislav Šmit.

Dogradonačelnik Marijan Pavliček najavio je i neke od planova za 2016. godinu.

- Drago nam je što ćemo i ove godine nastaviti istim tempom kao i prošle kada govorimo o ulaganjima u komunalnu infrastrukturu. Tijekom 2016. godine planiramo uložiti oko 15 milijuna kuna u sanaciju cesta i oko 4 milijuna kuna u sanaciju nogostupa, rekao je Pavliček.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 1.036.403.52 kuna, a predviđeni rok za završetak radova je 60 dana od uvođenja izvođača u posao.

Pročitano 2124 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI