Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 98
Ispiši ovu stranicu

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara uručila sredstva za pomoć djetetu oboljelom od dijabetesa

Donacija za kupnu senzora za dijabetes Donacija za kupnu senzora za dijabetes Foto: D. Matić

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara u suradnji s ravnateljicom dječjeg vrtića Vukovar 1Mirjanom Kulić, gradom Kaštelom te zračnom lukom Split uručila je sredstva obitelji Pančić iz Vukovara za pomoć pri kupnji senzora za dijabetes za njihovog sina Denisa.

-Veliko nam je zadovoljstvo pomoći malom djetetu i olakšati život njegovim roditeljima. Radi se o senzoru "Freestyle Libre Abbott" koji mjeri razinu šećera u krvi i tako učestalo mjerenje ubodima igle više neće biti potrebno. Također želim zahvaliti gradu Kaštelu, zračnoj luci Split i svim ljudima koji su se uključili u ovu plemenitu akciju, rekao je predsjednik Koordinacije Franjo Šoljić.

- Naše odgajateljice su uputile apel za pomoć našem Denisu i dobri ljudi su se odazvali i tako smo uspjeli pomoći obitelji Pančić zbog čega sam jako sretna, rekla je ravnateljica Kulić.

Gđa Pančić zahvalila se na ovoj donaciji i izrazila zadovoljstvo brigom i empatijom osoblja vrtića Vukovar 1.

-Odgajateljice su vrlo odgovorne i ponekad se bolje skrbe za moga sina nego i ja sama, rekla nam je kroz šalu gđa Pančić i dodala kako će joj spomenuti senzor uvelike olakšati brigu za sina.

 

Pročitano 2155 puta
Ocijeni sadržaj
(6 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI