Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 98
Ispiši ovu stranicu

Svečano otvorena Upravna zgrada Šibenik

Otvorenje Upravne zgrade Šibenik Otvorenje Upravne zgrade Šibenik Foto: D. Matić

 

Nakon polaganja vijenaca na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata održan je svečani program otvorenja Upravne zgrade Šibenik u Memorijalnom centru Domovinskog rata Vukovar.

Gradonačelnik grada Šibenika Željko Burić izrazio je zadovoljstvo i čast što će Upravna zgrada nositi ime grada Šibenika.

 

-Vukovar je prijatelj gradu Šibeniku i svaki dolazak u Vukovaru zahtjeva kontrolu emocija. Domovinski rat bio je sveti rat, obrambeni rat i temelj naše države stoga mi je iznimna čast biti ovdje, rekao je Burić.

Ravnatelj Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar", Zoran Šangut, otvorio je svečanost uvodnim riječima.

-Zadovoljstvo mi je što je danas s nama gradonačelnik Šibenika. Vjerujem da će se na ovaj način učvrstiti veza Šibenika i Vukovara, a ovo će biti objekt u kojem će se potpisivati najvažniji ugovori vezani za Memorijalni centar, rekao je Šangut.

-Memorijalni centar Domovinskog rata sve više napreduje i iznimno sam zadovoljan zbog toga. S početkom školske godine već pet tisuća djece prošlo je kroz Vukovar, rekao je ministar branitelja Predrag Matić.

-Svaki korak naprijed u gradu Vukovaru podržavam. Mislim da je to jako dobar projekt i ako se poveže s projektima Grada Vukovara u sinergiji može ostvariti odlične rezultate, rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Upravnu zgradu Šibenik otvorili su gradonačelnik Šibenika Željko Burić, ministar Predrag Matić i bivša ravnateljica Memorijalnog centra Alenka Mirković.

Pročitano 1956 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI