Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik obišao sanirane ulice na Mitnici

Saniran Đakovački odvojak Saniran Đakovački odvojak Foto: Valerija Lozančić

Gradonačelnik Ivan Penava obišao je sa suradnicima sanirane ulice na Mitnici.

Sanirana su dva kraka ulice Đakovački odvojak, prvi u dužini 132 m i širini 3,5 m, a drugi u dužini od 52 m i širini 5 m. Radove je izvodila tvrtka Cestorad d.d. Vinkovci. Iz Proračuna Grada Vukovara za ovu je investiciju izdvojeno 345 000 kuna. 

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo zbog sreće stanovnika ulice koji su mu zahvalili što su konačno dobili novi kolnik i pristupe kućama. -Nitko sretniji od nas kad vidimo zadovoljstvo i sreću na njihovim licima. Iako je dan tmuran i siv stvarno je zadovoljstvo biti ovdje i podijeliti radost sa našim sugrađanima, rekao je gradonačelnik.

- Zahvalni smo gradonačelniku što nam je ulica sanirana. Odmah se drukčije osjećamo, ljepše je i nekako toplije, rekli su supružnici Bilić.

Ulica Hermana Gmeinnera sanirana je u dužini od 107 i širini 4,5 m, a radove je izvodila tvrtka Osijek-Koteks d.d. Osijek. Iz Proračuna Grada Vukovara za ovu je investiciju izdvojeno 262.000 kuna.

Stanovnik ulice Nikola Bjelanović zahvalio je čelnicima grada što je ulica konačno sanirana, odnosno što je riješen je i problem odvodnje s kojim su se stanovnici ovoga dijela grada dugo borili. - Ovaj dio naselja je najniži pa se tu slijevala sva voda. Često smo imali pravo jezero po kojem su plutale fekalije, ali sada je taj problem, zahvaljujući Gradu, riješen, rekao je  Bjelanović.

Sanirana ulica nalazi se uz Dječji vrtić pa je gradonačelnik najavio i njegovu skorašnju obnovu kao i obnovu dječjeg igrališta.

Pročitano 1682 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić