Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Sabo svečano otvorio novoobnovljene ulice

Gradonačelnik Sabo prerezao vrpcu Gradonačelnik Sabo prerezao vrpcu Valerija Lozančić

Povodom završetka obnove pet vukovarskih ulica Grad Vukovar organizirao je kod Vodotornja svečanost otvorenja.

U ulicama Velika skela, Najpar  bašća, Šarengradska, Lovaska i Našička ulica ukupne duljine 1.660 m rekonstruiran je cjevovod pitke vode i otpadnih voda, a obnovljene su i ceste, parkirališta te kućni prilazi. Radovi u vrijednosti većoj od  4 milijuna kuna financirani su iz proračuna Grada Vukovara, a izvoditelj radova bila je tvrtka Gradnja d.o.o. Osijek.

Prema riječima gradonačelnika Željka Saboa, koji je ulice svečano otvorio uz pomoć predsjednika Gradskoga vijeća Tomislava Džanka, rekonstrukcijom ovih ulica poboljšat će se uvjeti života građana u ovom dijelu grada. – S obzirom da se nalazi pokraj simbola našega grada, Vodotornja, a bilo je vrlo zapušteno, ovo je naselje pružalo vrlo ružnu sliku Vukovara, ali nakon izvedenih radova naselje Velika skela svrstava se u jedno od ljepših, mirnijih i urednijih naselja u Vukovaru, rekao je gradonačelnik dodavši kako će uskoro biti obnovljena i jedna od najzahtjevnijih ulica Vukovaru, a to je ulica Ivana Gorana Kovačića.

– Zahvaljujući kvalitetnim i cjelokupnim radovima mogu reći da je ovo naselje što se infrastrukture tiče mirno bar idućih 30 godina, rekao je zadovoljan obnovom predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak koji je ujedno i stanovnik ovoga dijela grada.  

Tijekom svečanosti uz tamburašku glazbu i besplatnu hranu i piće organizirano je i druženje s građanima.

Pročitano 2476 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić