Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 98
Ispiši ovu stranicu

Klub za zapošljavanje na Veleučilištu "Lavoslav Ružička"

Uručene potvrde Uručene potvrde Foto: Domagoj Matić

Danas je na Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru održana svečana dodjela potvrda o sudjelovanju u Klubu za zapošljavanje koji se odvijao u sklopu projekta „Učlani se u Klub za zapošljavanje – Napravi korak naprijed u traženju posla“.

Riječ je o projektu čiji je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni red Vukovar, dok su Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru zajedno s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Vinkovci te Agencijom za razvoj Vukovarsko-srijemske županije „Hrast“ partneri u provedbi projekta.

Tijekom trotjednih aktivnosti Kluba za zapošljavanje, 13 studenata završnih godina studija radilo je na poboljšanju vlastitih vještina potrebnih za aktivno i uspješno traženje posla. Pisanje života i motivacijskog pisma, neverbalna komunikacija i simuliranje intervjua mali su dio različitih aktivnosti kroz koji su prošli studenti. Ovim aktivnostima želi se studentima pomoći da, nakon završetka studija i po izlasku na tržište rada, osnaženi novim vještinama i znanjima potrebnim za aktivno traženje posla, budu konkurentniji, s više samopouzdanja i motivacije.

Projekt „Učlani se u Klub za zapošljavanje – Napravi korak naprijed u traženju posla“ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, kroz program darovnice „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – Faza II“. Ukupna vrijednost projekta je 92.205,87 EUR, a dio kojeg sufinancira Europska unija iznosi 69.624,65 EUR, odnosno 75,51%.

Razdoblje provedbe projekta je od 10. siječnja 2015. do 9. ožujka 2016. godine.

Pročitano 2189 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI