Ispiši ovu stranicu

Veleposlanica Republike Makedonije Daniela Karagjozoska posjetila Vukovar

Razgovori o budućoj suradnji Razgovori o budućoj suradnji Foto: Grad Vukovar

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i veleposlanica Republike Makedonije Daniela Karagjozoska održali su sastanak na kojem su razgovarali prvenstveno o mogućnostima ulaganja u Makedoniji te suradnji s makedonskim poduzetnicima.

Sastanku su nazočili i čelnici Borova i Vupika. Osim o gospodarstvu, na sastanku je bilo riječi i o mogućnostima suradnje na području turizma, kulture, obrazovanja i sporta.

Veleposlanica Karagjozoska je istaknula kako im je želja obnoviti nekadašnju dobru gospodarsku suradnju između Makedonije i Hrvatske. - Želimo obnoviti nekadašnju suradnju, jer to zaslužuju i naši, a i vaši proizvodi čija je kvaliteta poznata na našem tržištu, rekla je Karagjozoska naglasivši kako je dogovorena suradnja s tvrtkom Borovo.

Gradonačelnik je dodao kako je najvažniji rezultat sastanka otvorena ponuda za suradnju za koju će zainteresirani imati potpunu podršku obje strane. -Naši gospodarstvenici trebaju intenzivirati razgovore o suradnji, jer im se neće biti teško probiti na ona tržišta na kojima je već prepoznata njihova roba i njena kvaliteta, a pri tome im se nudi i potpora makedonskog veleposlanstva.

Pročitano 1627 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić