Ispiši ovu stranicu

Održana još jedna Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika VSŽ

Sudionici Koordinacije Sudionici Koordinacije Foto: Valerija Lozančić

U Vukovaru je danas održana Koordinaciju župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije na kojoj je povodom Europskog tjedna predstavljen Informacijski centar Europe Direct Vinkovci u kojem se građani Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije mogu, iz prve ruke, informirati o mogućnostima koje pruža Europska unija te naučiti koja prava imaju kao građani Europske unije.

Potom je Nives Ivelja, izvršna direktorica Udruge MI iz Splita predstavila projekt "Za bolji početak" kojem je cilj jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za unaprjeđenje usluga potpore ranom razvoju djece. Također je predstavila i UNICEF-ovu kampanju "Igraj za naše boje" te rezultate mapiranja usluga potpore ranom razvoju djece na području županije.

Ivan Ambroš iz Agencije za razvoj Hrast uputio je poziv na pristupanje Drvnom klasteru zbog suradnje i pripreme projekata za dobivanje sredstava iz fondovaEU.

I ova Koordinacija, kao i prethodne obilovala je različitim temama, a župan Božo Galić izrazio je zadovoljstvo njihovim održavanjem jer na taj način čelnici gradova i općina izmjenjuju svoja iskustva i aktivnosti te dobivaju sve potrebne informacije o događanjima na području županije.

Pročitano 1171 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić