Ispiši ovu stranicu

Dogradonačelnikov odgovor na prozivke

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček Foto: HRV

Zamjenik gradonačelnika Marijan Paviček odgovorio je na prozivke iz vukovarskog SDP-a istaknuvši kako su one jeftino skupljanje političkih bodova dodavši da su rezultati na njihovoj strani.

- Krajem ožujka protekle godine broj nezaposlenih u gradu bio je oko 3.200, a ove oko 2.700, dakle gotovo 500 osoba manje. U nepunih smo godinu dana dali više poticaja za gospodarstvo nego oni u pet. Na temelju toga 40-ak novih ljudi uposleno je prigodom otvaranja novih obrta, a ulaskom tri tvrtke u Vukovar, tvornice lijekova Yasenka, Gumix elastora i upošljavanjem šivačica u blizini gospodarske zone u proizvodnji je uposleno gotovo 200 ljudi, rekao je Pavliček dodavši kako vjeruje da će do kraja mandata ostvariti brojku od 500 novih radnih mjesta, koje je gradonačelnik Ivan Penava obećao u svojoj predizbornoj kampanji.

 

Istaknuo je kako je istina da stipendiraju sve studente koji se školuju na području Republike Hrvatske, ali ne i one koji se školuju u drugim državama jer to ne radi niti jedan drugi grad te da Hrvatska ima dovoljno viših i visokih škola različitih profila pa svatko može odabrati nešto za sebe. Što se tiče infrastrukturnih projekata rekao je da idu svojim tijekom.

Pročitano 1411 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić