Ispiši ovu stranicu

"Teroristi jer vole Hrvatsku"

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Foto: Valerija Lozančić

Sedmero članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, roditelje i djecu poginulih i nestalih branitelja, dragovoljce i branitelje Domovinskog rata, vojnike, dočasnike i časnike HV-a, zbog lijepljenja naljepnica s hrvatskom zastavom preko protuustavnih i protuzakonitih dvojezičnih ploča, na zahtjev DORH-a ispituju i obrađuju pripadnicu Službe terorizma – MUP-a RH, izvijestio je na konferenciji za novinare Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara upitavši se tko su naredbodavci takvog agresivnog postupanja.

Istaknuo je kako traže i reakciju predsjednice RH te saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost, Odbora za ratne veterane i Odbora za ljudska prava kao i Vijeća za civilni nadzor obavještajnih službi i pučkog pravobranitelja, a o tome će izvijestiti HHO i sva veleposlanstva u RH.- Mentalni komunisti pokušavaju izazvati kaos u Vukovaru i Hrvatskoj. SOHV je pročitao namjeru i ostao strpljiv u obrani zakonitosti i nacionalnih interesa Hrvatske trpeći uvrede, poniženja, progone te brutalno licemjerje institucija. No nikome nećemo dopustiti da nas kvalificira teroristima. Ovih dana svjedočimo pozivima na spaljivanje 100% invalida, barbarskom nasrtaju na dragovoljce i branitelje Domovinskog rata, samozvani četnici na čelu Srbije mirno gledaju paljenje hrvatske zastave pred državnim institucijama Srbije, pilote nam pred nosom obrađuju strane obavještajne službe, državni sustav podrivaju gospodarski, demografski, medijski i politički teroristi, a Ostojićeva bratija teroriste traži među roditeljima i djecom poginulih, dragovoljcima i braniteljima Domovinskog rata. Pozivamo vlast da zauvijek prestane s namjernim sijanjem kaosa jer on ne može sakriti njihova nedjela niti prikriti jad i bijedu ove i ovakvih politika, istaknuo je Josić.

 

I predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Vukovara Franjo Šoljić ogorčen je što stradalnike Domovinskoga rata žele prikazati teroristima samo zato što vole svoju Hrvatsku. -Je li terorist Marijan koji je u ratu izgubio dva sina, Snježana koja je izgubila oca ili možda Zlatko koji nema nogu. Jesu li svi ovi ljudi teroristi samo zato što vole Hrvatsku, upitao je Šoljić.

Pročitano 1645 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić