Ispiši ovu stranicu

Tvrtka Gumix Elastor d.o.o. donosi nova zapošljavanja

Obilazak pogona Obilazak pogona Foto: Valerija Lozančić

Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić posjetili su tvrtku Gumix Elastor d.o.o. iz Gradine kako bi razgovarali o poslovanju i razvojnim mogućnostima tvrtke, a pročelnica je prigodu iskoristila kako bi direktora tvrtke Ivana Matića upoznala sa svim zakonskim beneficijama za proizvodne djelatnosti, koje se mogu koristiti u okviru poreza na dobit, poreza na dohodak, carinskih i svih drugih beneficija koje nema niti jedan drugi grad osim Vukovara.

Zamjenik gradonačelnika Pavliček istaknuo je kako su se uvjerili da investitor ima sposobnost i viziju razvoja te će im Grad pružiti maksimalnu potporu. -Imamo još jednu lijepu priču iz Vukovara. Nakon što je krajem godine otvorena tvornica lijekova Jasenka, u kojoj je zaposleno 15 osoba i tvrtka Gumix Elastor donosi nova radna mjesta našemu gradu. Želimo stati iza ovakvih proizvođača jer je proizvodna djelatnost temelj cjelokupnog gospodarstva i uistinu ćemo im izaći u susret kako bi im pomogli opstati u ovim teškim vremenima, rekao je Pavliček.

Tijekom prosinca protekle godine tvrtka Gumix Elastor d.o.o. iz Gradine (Virovitičko-podravska županija), potpisala je Ugovor o preuzimanju proizvodnje Borovo remenja s obzirom da Borovo d.d. proizvodnju gumeno tehničkih proizvoda namjerava privatizirati. Tvrtka je zadržala 40 radnika, tijekom godine planiraju ih uposliti oko 83, a u petogodišnjem je planu uposliti oko 155 djelatnika te osvojiti kako domaće tako i svjetsko tržište.

 

Pročitano 3890 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić