Ispiši ovu stranicu

Međimurski branitelji Vukovara opet pomažu

Humanitarci na djelu Humanitarci na djelu Foto: Valerija Lozančić

Desetak članova Udruge vukovarskih branitelja i logoraša srpskih koncentracijskih logora iz Međimurja, zamjenik međimurskog župana Zoran Vidović i gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač dovezli su danas donaciju Socijalnoj samoposluzi humanitarne udruge Duga.

Predsjednik Udruge vukovarskih branitelja i logoraša Međimurja Željko Sršan-Campi istaknuo je kako su se na ovaj način željeli bar malo odužiti Vukovaru za sve ono što je propatio u ratu.

Tijekom humanitarne akcije „Vukovarski branitelji  Međimurja za Vukovarce“ koja je trajala od 13. veljače do 13. ožujka, prikupljeno je prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština i školskog pribora za djecu u vrijednosti oko 30.000 kuna.

Prije uručenja donacije branitelje Vukovara iz Međimurja u Gradskoj su vijećnici dočekali gradonačelnikovi zamjenici Marija Budimir i Marijan Pavliček te predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić koji su im poželjeli dobrodošlicu te zahvalili na vrijednoj donaciji. Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava pridružio im se kod Socijalne samoposluge.

Pročitano 1687 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić