Ispiši ovu stranicu

Potpisan Ugovor o sufinanciranju Programa usavršavanja menadžera

Potpisnici ugovora Potpisnici ugovora Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić potpisali su u Vukovaru Ugovor o sufinanciranju Programa usavršavanja menadžera - PUMA. Cilj programa je edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata  završnih godina studija Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru kroz jednostavne radionice tijekom godine.

– Mislim da Vukovarsko-srijemska županija treba još više ulagati u ljude iako stipendiramo i educiramo studente, a također smo osnovali i razvojne agencije. Imamo dobru suradnju s HUP-om jer poslodavci najbolje znaju kakav im kadar treba. Radna se mjesta mogu ostvariti proizvodnjom, a proizvodnja s kvalitetnim ljudima. Potpisivanjem ovog Ugovora Županija devetu godinu za redom nastavlja doprinositi regionalnom razvoju i napretku gospodarstva usavršavanjem mladih ljudi kroz praktična znanja i iskustva. Ulaganje u mlade ljude i znanje naša je budućnost,  naglasio je župan Božo Galić.

 

- Svake godine u PUMA program bude uključeno preko 100 polaznika čime ujedno stvaramo jezgru mladih stručnjaka i kvalitetnog kadra za naše gospodarstvo, dodao je Jakelić.

Potpisivanju ugovora nazočili su dožupan Željko Cirba te predstavnici Centra za pomoć i njegu Primim Vukovar, Prvog plinarskog društva i Luke Vukovar.

Pročitano 1628 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić