Ispiši ovu stranicu

Glogoški: Nismo pod utjecajem niti jedne političke opcije

Uskoro se bliži 100. dan prosvjeda pred Ministarstvom branitelja Uskoro se bliži 100. dan prosvjeda pred Ministarstvom branitelja Foto: direkton.hr

Đuro Glogoški, predsjednik udruge 100-postonih hrvatski ratnih vojnih invalida Domovinskog rata, odbacio je tvrdnje da su prosvjednici pod utjecajem bilo koje političke stranke ili opcije.

"Uskoro se bliži 100. dan prosvjeda pred Ministarstvom branitelja i sto dana dovoljno je svakome da prepozna zašto smo u Savskoj i nadamo se da će to prepoznati čelni ljudi institucija. Neki su tvrdili da smo tu zbog neke političke opcije, no sada je vidljivo da nema te političke opcije zbog koje bi branitelji bili 95 dana u prosvjedničkom šatoru.

Mi smo ovdje zbog svakog hrvatskog branitelja i člana njegove obitelji i hrvatske domovine", rekao je vođa braniteljskog prosvjeda kojim se traži smjena ministra branitelja Predaga Matića te raspravu o Ustavnom zakonu o pravima hrvatskih branitelja.

Kazao je da si oni u šatoru stalno i da nisu odlazili niti u jednu političku stranku ili stožer predsjedničkog kandidata za razliku od ministra Matića. "Otvoreni smo za razgovore sa svima i uvijek ćemo biti", rekao je Glogoški Hini.

Pročitano 1275 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac