Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Novi ustroj upravnih tijela u Gradu Vukovaru

Zgrada Gradskog poglavarstva Zgrada Gradskog poglavarstva Foto: Arhiva

Iz gradske uprave Grada Vukovara obavještavaju kako je zbog novog ustrojstva upravnih tijela u tijeku preseljenje službenika i namještenika  po uredima s novim rasporedom o čemu će građanke i građani Vukovara uskoro biti detaljno obaviješteni.

Preseljenje se odvija u uredovno vrijeme i organizirano je tako da posljedice za redovito obavljanje svih poslova budu minimalne. Međutim, zbog obimnosti radova mogući su i problemi te se ovim putem  stranke mole za razumijevanje.  

Naime, Gradsko vijeće Grada Vukovara donijelo je  Odluku o ustrojstvu upravnih tijela Grada Vukovara na svojoj 3. sjednici, održanoj 17. listopada 2014. godine, a istom se uređuje ustrojstvo i djelokrug upravnih odjela Grada Vukovara, nazivi upravnih tijela i ostala pitanja od značaja za funkcioniranje upravnih tijela, u skladu sa zakonom. U skladu s navedenom odlukom u Gradu su sljedeća upravna tijela: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika, Upravni odjel za prostorno uređenje, provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje i upravljanje gradskom imovinom, Upravni odjel za društvene djelatnosti,

Upravni odjel za financije i nabavu,  Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju, Služba za unutarnju reviziju, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša i Upravni odjel za kulturu i turizam.

Pročitano 1676 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI