Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Humanitarna večera za stipendiranje vukovarskih studenata

Predsjednik Josipović sa suprugom dolazi na večeru Predsjednik Josipović sa suprugom dolazi na večeru HRV

U organizaciji Grada Vukovara i pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH dr. Ive Josipovića u vukovarskom dvorcu Eltz održana je humanitarna večera "Za akademsku budućnost Vukovara" kojoj su nazočili brojni visoki uzvanici, predstavnici državnog vrha, saborski zastupnici, te čelnici lokalne uprave i vukovarski gospodarstvenici.

Prihod prikupljen ove večeri namijenjen je stipendiranju vukovarskih studenata. Među visokim uzvanicima su uz predsjednika Josipovića i njegovu suprugu Tatjanu na humanitarnoj večeri bili i potpredsjednik Hrvatskog sabora Nenad Stazić, ministri branitelja, zdravstva i obrazovanja Predrag Matić, Rajko Ostojić i Željko Jovanović, veleposlanici nekoliko europskih zemalja, šef  delegacije Europske unije u Hrvatskoj Paul Vandoren, stalna predstavnica UNDP-a u RH Lousa Vinton te gradonačelnici gradova prijatelja Sinja, Trogira i Šibenika.

Ukupno je bilo 186 uzvanika koji su svojom donacijom od 1.000 kuna, koliko je stajala pozivnica, pomogli u prikupljanju stipendija za 380 studenata. Za stipendije je potrebno prikupiti oko 3,5 milijuna kuna pa je do 20. studenoga otvoren i humanitarni telefon  060 9081, a poziv na njegov broj stoji 6,25 kuna.

Pročitano 2837 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI