Ispiši ovu stranicu

Humanitarni koncert za Lovru, Matea i Željku

Pomoć za oboljelu djecu Pomoć za oboljelu djecu Foto: HRV

U nedjelju će u Radničkom domu u Vukovaru pod nazivom Pomažimo zajedno, pomozi i ti, biti održan humanitarni koncert za troje oboljele djece čije su obitelji lošijeg imovinskog stanja i nemaju dovoljno novca za njihovo liječenje. 

Riječ je o sedmogodišnjem Lovri Hrčeku, stopostotnom invalidu kojemu pomoć može biti pružena u Austriji ili Njemačkoj, jedanaestogodišnjem Mateu Mandiću koji boluje od cerebralne paralize i epilepsije, a odumiru mu i očni živci te četrnaestogodišnjoj Željki Mašić oboljeloj od Hodgkinova limfoma.  

Organizator koncerta je Udruga srednjoškolaca kojoj su se pridružili i mladi iz HDZ-a, SDP-a te HSP AS-a kao i članovi  Studentskog zbora Veleučilišta Lavoslava Ružičke. Prema riječima vd predsjednika Udruge srednjoškolaca Filipa Markanovića na ovaj način žele pokazati jedinstvo mladih, ali i osvijestiti sugrađane o potrebama djece sa zdravstvenim problemima ili poteškoćama u razvoju.

Na koncertu će nastupiti Ivan Stapić, Dalibor Bartulović Shorty i tamburaški sastav Alegro band, a održat će se 7. prosinca u Radničkom domu u Vukovaru s početkom u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od deset kuna mogu se kupiti u prostorijama gradskog HDZ-a i  SDP-a  te na njihovim štandovima, Tehničkoj školi Nikole Tesle, Uredu studentskog zbora Veleučilišta Lavoslava Ružičke i  Caffe baru Taurus.

Pročitano 1671 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić