Ispiši ovu stranicu

Od večeras ponovno topli stanovi

Pronađeno riješenje problema s grijanjem Pronađeno riješenje problema s grijanjem Foto: Valerija Lozančić

Postignut je dogovor između Grada Vukovara i tvrtke Prvo plinarsko društvo  o deblokadi žiro-računa Tehnostana što je omogućilo nabavu lož ulja i ponovno grijanje stanova.

Stoga će već večeras Vukovarci ponovno moći uključiti svoje radijatore i zagrijati stanove, doznali smo na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj vijećnici.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava zahvaljuje PPD-u na razumijevanju i pomoći. – Zahvaljujući  iznimnim naporima, dobroj volji i brizi za Vukovar postignut je dogovor između Grada Vukovara i PPD-a o deblokadi žiro-računa tvrtke Tehnostan d.o.o, što će omogućiti normalno poslovanje tvrtke i tople stanove u gradu. Na kraju ove vrlo mučne situacije moram istaknuti da ovakvu suradnju i razumijevanje od strane privatne tvrtke želim svakoj jedinici lokalne samouprave, dok ovakav maćehinski odnos i nebrigu države preko svojih  institucija ne želim nikome. Zapanjujuća je činjenica,  da na jednoj strani imamo privatnika kojemu se duguju milijuni, a on  ima  razumijevanja za Vukovar i izlazi mu ususret,  dok na drugoj strani imamo državu koja je Tehnostanu dužna milijune,  zbog čega je ovaj problem i nastao, a ta ista država ne nalazi  dobre volje za Vukovar i njegove građane, istaknuo je gradonačelnik Penava.

Direktor Tehnostana Ivan Kamerla zahvalio se Gradu i PPD-u  najavivši promjene na bolje u poslovanju tvrtke.

Iako će se dug PPD-u morati podmiriti, za sada nije određen nikakav rok.

Pročitano 1603 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić