Ispiši ovu stranicu

Uskoro središte grada kompletno sanirano

Potpisivanje ugovora Potpisivanje ugovora Foto: Valerija Lozančić

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava potpisao je ugovore s izvođačima radova na sanaciji nerazvrstanih cesta na području Grada.

Riječ je o Ribarskoj i Ulici Josipa Rukavine u središtu grada u čiju će sanaciju biti uloženo oko 2.810.000 kuna, a radove će izvesti  tvrtka Gradnja d.o.o. iz Osijeka te Ulici Antuna Branka Šimića na Lušcu gdje će radove u vrijednosti 915.000 kuna izvesti tvrtka Promet građenje d.o.o.

 

Rok završetka radova je 60 dana od uvođenja u posao.

Prema riječima zamjenika gradonačelnika Marijana Pavličeka u realizaciji su i ceste Široki put na Mitnici te put prema Dunavu i spomen obilježje sotinskim žrtvama u Sotinu. Raspisan je i natječaj za uređenje nogostupa oko Vukinog nebodera nakon čega će sve ulice u središtu grada biti sanirane.

– U sljedeća dva tjedna planiramo  napraviti i rebalans proračuna kako bismo povećali ulaganja u sanacije nogostupa za 500.000 kuna, s 2,5 na 3 milijuna kuna, a iznos predviđen za sanaciju nerazvrstanih cesta povećat ćemo s 5 na 8 milijuna kuna. Vjerujem da ćemo i u idućoj godini nastaviti ovim tempom na zadovoljstvo svih naših građana, ističe Pavliček.

Pročitano 1723 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić