Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Branitelji: Ne odustajemo od svojih zahtjeva

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva

Hrvatski branitelji su s današnjeg okruglog stola još jednom poručili da ne odustaju od svojih zahtjeva, a to je smjena ministra branitelja Predraga Matića, njegove zamjenica Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića te da se u što bržem roku izradi ustavni zakon o braniteljima kojega više niti jedna politička opcija ne bi mogla mijenjati.

Predsjednik Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški je rekao kako je poruka jasna i kome je upućena, te pozvao sve hrvatske branitelje da ne dižu ruke na sebe, a za svaku bolest ruku za hrvatskog branitelja, rekao je Glogoški, smatrat ćemo odgovorne one koji nemaju razumijevanja za hrvatske branitelje.

Na okruglom stolu nazočili su izaslanik predsjednika Republike Vinko Kovačić, a u ime predsjednika Sabora predstojnica njegovog Ureda Đurđica Pralas koji su rekli da će predsjednika Republike i Sabora izvijestiti o porukama i zahtjevima upućenih s okruglog stola.

Glogoški je izrazio žaljenje što predsjednik Josipović, Leko i premijer Zoran Milanović "s obzirom na tako veliko razumijevanje za hrvatske branitelje koje su izrazili i u upućenim dopisima" nisu danas došli u Ured branitelja u Savsku 66. Najavio je da će se branitelji u četvrtak uputiti pješice prema Saboru i odazvati se pozivu predsjednika Leke za sastankom.

Pročitano 1384 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI