Ispiši ovu stranicu

Poziv za volontiranje

Volontiranjem do vještina Volontiranjem do vještina Foto: Udruga Roda

Udruga Roditelji u akciji - RODA poziva na volontiranje nezaposlene, mlade osobe iz Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije koje žele steći svoja prva radna iskustva kroz volontiranje u projektu Vizije.

Poziv je namijenjen apsolventima ili osobama koje su stekle diplomu iz područja psihologije, pedagogije, socijalnog rada, edukacijske rehabilitacije, prava i drugih srodnih područja.

Cilj projekta je osigurati podršku i pomoć osjetljivim skupinama roditelja i djece pomoću stručnih mobilnih timova. Projektom će biti obuhvaćeni samohrani roditelji, roditelji s troje ili više djece, maloljetne trudnice i majke, trudnice i majke s invaliditetom te roditelji djece s poteškoćama u razvoju.

Sa svim odabranim volonterima RODA će sklopiti ugovor o volontiranju na 6 mjeseci, nakon čega će dobiti Potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem. Svi troškovi tijekom volontiranja bit će pokriveni. Projekt vrijedan 127.000 kuna financira  Europska unija u iznosu od 108 tisuća kuna, a ostatak sufinancira Ured za udruge Vlade RH.

Mladi stručnjaci koji se žele uključiti u projekt Vizije mogu svoj životopis poslati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili se javiti na telefon broj 091/ 22 77 232 najkasnije do 10.11. 2014.

Pročitano 1646 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić