Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Za poplavljene prikupljeno 43.111 kuna

Prikupljena sredstva rezultat su zajedničkih snaga Prikupljena sredstva rezultat su zajedničkih snaga Foto: J. Vrdoljak

U okviru humanitarne akcije„Sokol pomaže“, Karlovačka pivovara prikupila je ukupno 43.111,50 kuna koje će donirati hrvatskom Crvenom križu za pomoć obiteljima iz Slavonije stradalima u poplavama.

Naime, nakon što su u lipnju ove godine Slavoniju pogodile teške poplave koje su stanovništvu tog kraja uzrokovale velike materijalne štete, Karlovačka pivovara pokrenula je akciju u kojoj od svake prodane litre piva Sokol jednu kunu daruje za pomoć unesrećenima. Akcija je trajala od 7. srpnja do 9. rujna u trgovinama Boso i NTL diljem Slavonije, a prodano je ukupno 43.111,50 litara piva Sokol.

„Velike poplave Slavoniji uzrokovale su štete koje se procjenjuju na stotine milijuna kuna, a evakuirano je oko 11.000 ljudi. Sretni smo što je lokalno stanovništvo prepoznalo vrijednost ove akcije i podržalo ju kupnjom piva Sokol. Sredstva koja smo prikupili rezultat su zajedničkih snaga i želje da pomognemo onima koji su najteže pogođeni poplavama“, izjavio   je direktor marketinga Karlovačke pivovare Roberto Giugliano.

Pročitano 1337 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI