Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Kolinda Grabar Kitarović položila vijenac na Ovčari

Grabar Kitarović: Došla sam se pokloniti žrtvi Ovčare Grabar Kitarović: Došla sam se pokloniti žrtvi Ovčare Foto: J. Vrdoljak

HDZ-ova kandidatkinja za buduću predsjednicu Republike Hrvatske,  Kolinda Grabar Kitarović, boravi danas  u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Jutros je podno spomen obilježja kod masovne grobnice na Ovčari  iz koje je ekshumirano 200 branitelja i civila ubijenih nakon okupacije Vukovara 1991. položila vijenac i upalila svijeću.

„Došla sam se pokloniti žrtvama Ovčare, ali i svim žrtvama Domovinskog rata, svim braniteljima i civilnim žrtvama, nestalima, zatočenima u ovom herojskom gradu Vukovaru“, izjavila je nakon polaganja vijenaca na Ovčari Kolinda Grabar Kitarović. Priliku je iskoristila i svim građanima Hrvatske čestitala Dan neovisnosti.

"Vrlo mi je drago vidjeti hrvatske trobojnice ovdje, mislim da je isticanje nacionalnog identiteta i pozitivnog domoljublja iznimno bitno za razvoj države općenito jer domoljublje i vjera u sebe preduvjet je pozitivnog rada svakog čovjeka i napretka države", izjavila je kratko Kolinda Grabar Kitarović.

Na novinarski upit je li do sada već bila u Vukovaru i je li bila sudionica vukovarske Kolone sjećanja, Grabar Kitarović je rekla kako je u Vukovaru već bila, ali ne i u koloni sjećanja te najavila da će ove godine i ona biti sudionikom vukovarske Kolone sjećanja.

Pročitano 1528 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI