Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Putovima naših očeva do Knina

Biciklisti na središnjem gradskom trgu u Vukovaru Biciklisti na središnjem gradskom trgu u Vukovaru Izvor: Udruga 100% HRVI I skupine

Djeca hrvatskih branitelja na poseban način slave Oluju

U organizaciji Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida, iz Vukovara  je jutros u sedam sati put Knina krenuo biciklistički maraton kao sastavni dio programa Put istine o Domovinskom ratu koji se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja. Sudionici su djeca hrvatskih branitelja, njih 11 iz Splita, Sesvetskog Kraljevca, Koprivnice, Siska, Osijeka i Vukovara  koji maratonom Putevima naših  očeva obilježavaju Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja čija će središnja proslava biti 5. Kolovoza u Kninu.

S Trga Republike Hrvatske u Vukovaru ispratio ih je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček te članovi Udruge prijatelja Novo naselje Ivanovac i drugi volonteri koji će im biti potpora na šestodnevnom putovanju. Putovanje dugo 535 kilometara podijeljeno je na dionice od 100 kilometara koje će se voziti u dva diejla, 50 kilometara u jutarnjim i drugih 50-ak kilometara u večernjim satima.

Biciklisti bi u Knin trebali stići 5. kolovoza na središnju proslavu trostrukog praznika koje obilježavamo tog dana. 

Pročitano 2201 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI