Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Otvoren novi dom za stare i nemoćne Magnolija

Dom će u konačnici primati oko 100 korisnika Dom će u konačnici primati oko 100 korisnika Foto: J. Vrdoljak

Novoizgrađeni dom za starije i nemoćne Magnolija, u Vukovaru u ulici Petri skela 61, je danas otvorio svoja vrata, za buduće korisnike i sve zdravstvene i socijalne institucije s područja Grada i Županije s kojima ova ustanova surađuje.

Osnovni cilj novoga doma je sugrađanima starije životne dobi ponuditi još jedan dodatni smještaj s obzirom da su sadašnji kapaciteti nedostatni.  Riječ je o privatnoj investiciji ukupnog smještajnog kapaciteta 100 korisnika u kojoj će u konačnici biti zaposleno oko 25 mladih osoba.

Završena je prva faza doma za 20 korisnika, a prvi će useliti već ovoga petka. Sobe su dvokrevetne, jednokrevetne, ima i apartmane, a sve sobe imaju kupaonice. Do kraja godine planira se nastaviti s drugom fazom te što skoriji završetak. U drugoj je fazi osim proširenja smještajnog kapaciteta, planira se uređenje okoliša i parkirnih mjesta te uređenje vidikovca s pogledom na Dunav i podrumskih prostora za sve popratne sadržaje, tako da bi korisnici imali dvije velike sale za dnevni boravak i zajedničko druženje.

Važno je napomenuti da dom Magnolija pruža i usluge dnevnog i privremenog boravka te boravka preko vikenda.

Svi zainteresirani za smještaj u dom se mogu javiti na brojeve telefona 032/ 411 091, 411 041, mob. 099 573 5640 te na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 5800 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI