Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Stožer reagirao na izjavu premijera MIlanovića

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Foto: HRV

Zoran Milanović je loš gubitnik smatraju u Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara

Iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara su priopćenjem za javnost reagirali na izjavu premijera Zorana Milanovića o drugom krugu izbora za gradonačelnika. 

- U Vukovaru je pobijedio gradonačelnički kandidat kojeg su podržale sve stranke s hrvatskim predznakom, većina udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te narod kojemu je dozlogrdila velikosrpska politika i gospodarski masakr u provedbi za korupciju suđenog Saboa pod visokim pokroviteljstvom Milanovićevog i Josipovićevog SDP-a. Zoran Milanović je loš gubitnik. Umjesto da prizna poraz i čestita pobjedniku, on pobjedu lažno pripisuje Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara- stoji između ostalog u priopćenju stožera u kojem tvrde da nikada nisu bili stranačka organizacija niti partner bilo kojoj stranci jer svoje poslanje vide u ulozi političkog korektiva.

-Ovim putem čestitamo gradonačelniku Ivanu Penavi na pobjedi, pozivajući ga da u svom mandatu ispuni svoja predizborna obećanja, te bude vrijedan, pošten i domoljuban gradonačelnik- poručuju iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. 

Pročitano 2229 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI