NAJNOVIJE
Održan Okrugli stol „Usluge CISOK-a za učenike osnovne i srednje škole“

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar i Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri  održan je okrugli stol naziva „Usluge CISOK-a za učenike osnovne i srednje škole „.

(Petak, 24 Siječanj 2020 17:04)
Projekt VukovART u slijedeće dvije godine uljepšat će Vukovar s 10 novih umjetničkih djela

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa svojom zamjenicom Ivanom Mujkić i direktoricom razvojne agencije Vukovar Vedranom Žilić predstavio je projekt VukovART. 

(Petak, 24 Siječanj 2020 13:03)
Pokušao prenijeti 10,5 tona melase za nargile

Vukovarsko-srijemska policija je priopćila kako su u suradnji s carinskim djelatnicima 23. siječnja oko 3 sata u noći, na graničnom prijelazu Tovarnik u tovarnom prostoru teretnog vozila slovenskih registracijskih oznaka pronašli oko 10,5 tona melase za nargile.

(Petak, 24 Siječanj 2020 12:41)
U Vukovaru otvoreno Savjetovalište za dojenje, jedno od prvih u Hrvatskoj

U okviru Patronažne službe Doma zdravlja Vukovar u Ulici Nikole Tesle 1 otvoreno je Savjetovalište za dojenje. Namijenjeno je trudnicama te majkama novorođenčadi, dojenčadi i male djece za podršku dojenju. 

(Četvrtak, 23 Siječanj 2020 16:26)
Održana konstituirajuća sjednica Kulturnoga vijeća grada Vukovara

Na Konstituirajućoj sjednici Kulturnog vijeća Grada Vukovara  za predsjednicu je izabrana Mirela Hutinec, a za zamjenicu predsjednice Vlasta Novinc.

(Četvrtak, 23 Siječanj 2020 08:44)
Potrebe na tržištu rada

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar, uz koordinaciju Središnjeg ureda, svake godine provodi analizu i prognozu potreba tržišta rada za pojedinim zvanjima, temeljem kojih se izrađuju Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja.

(Srijeda, 22 Siječanj 2020 14:36)
Karate klub Vukovar '91. sudjelovao je na turniru Grand Prix Croatia

Karate klub Vukovar '91. sudjelovao  je na turniru Grand Prix Croatia na kojemu je nastupilo 1930 natjecatelja iz 268 klubova i 22 države. U vrlo jakoj konkurenciji član Karate kluba Vukovar '91. Ivan Draganić u ekipnom sastavu Karate kluba Essekera iz Osijeka osvojio je 3. mjesto. U ekipnom nastupu karatistice Vukovara u sastavu Asja Štalmajer, Ema Pendić i Ema Štalmajer gube u repasažnoj borbi za 3. mjesto. Još su nastupili Alen Rupčić i Ilaj Macura.

(Srijeda, 22 Siječanj 2020 12:34)

Za Vukovar kreće 15 vagona

Ilustracija Ilustracija forum.maleželjeznice.net

Petnaest vagona "Vlaka sjećanja na Vukovar", koji organiziraju Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara i Ministarstvo branitelja u povodu Dana sjećanja na žrtve Vukovara 1991. godine, krenut će za Vukovar u nedjelju, 18. studenog sa zagrebačkog Glavnog kolodvora u 4,55 sati, najavljeno je na konferenciji za novinare, a prenosi Hina.

Simbolično uručivši zagrebačkom gradonačelniku kartu za Vlak, predsjednik Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara Damir Jašarević istaknuo je kako se radi o 'svetom tjednu Hrvata' posvećenom uspomeni na žrtvu Vukovara, ali i na sva mjesta diljem Hrvatske gdje se nalaze grobišta i spomenici nestalim, nasilno odvedenim i poginulim braniteljima.

Vlak sjećanja kreće u 4,55 sati s Glavnog kolodvora, staje u Kutini u 6,20 sati, a u Vukovar stiže u 9,19 sati.

Nakon sudjelovanja u Koloni sjećanja, u Radničkom domu u Borovom naselju za sve sudionike Vlaka s akreditacijom (memorijalni šal) Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara organizira ručak – vojnički grah.

Vlak iz Vukovara polazi u 16,03 sati i stiže u Zagreb u 20,30 sati.

Pročitano 2039 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija