Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Pomoć mještanima Račinovaca

Humanity First pomaže potrebitima Humanity First pomaže potrebitima alislam.hr

Nakon što su prije tjedan dana dovezli šleper donacija u vrijednosti 50 tisuća kuna, mještanima sela Račinovci, organizacija Humanity First koja se isključivo bavi humanitarnom djelatnošću i koja djeluje u okviru Ahmadija Muslimanskog džamata u Hrvatskoj, ponovo se vratila s novom donacijom.

Ovaj su put dovezli  također donaciju u vrijednosti od 50.000 kn koja se sastoji od isušivača vlage i  agregata, po 14 od svakoga.  Mještani će ih koristiti po principu rotacije.

Utvrdili su i daljnju suradnju u vidu donacija ili pomoći obiteljima nakon što se završe procjene štete koje su trenutačno u tijeku.  S obzirom će prilikom povratka u domove ljudima trebati velika pomoć, pogotovo u obliku bijele tehnike, ova se organizacija maksimalno stavili na raspolaganje.

Donaciji je nazočio i David Coyle, potpredsjednik krovne organizacije Humanity First Deutschland koji je prošao kroz poplavljeno selo, razgovarao s mještanima, snimao, fotografirao, a sve s ciljem što skorijeg osiguranja daljnje pomoći stanovništvu u potrebi.

Pročitano 1465 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI