Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Projektom U srcu Europe informirani građani

Ivana Ćurković u središtu Vukovara predstavlja projekt U srcu Europe Ivana Ćurković u središtu Vukovara predstavlja projekt U srcu Europe Foto: A. Lovrić

Građane najviše zanima posao i škola u EU

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji Vukovarsko-srijemske županije provodi se projekt  U srcu Europe čiji je cilj informirati građane o mogućnostima koje im pruža Europska Unija. Projekt se financira sredstvima europskih fondova iz Programa IPA Info 2012., a provodi se na području svih pet slavonskih županija. -Započeo je u lipnju prošle godine netom prije stupanja naše zemlje u Europsku Uniju, a završava u roku godine dana- doznajemo od Ivane Ćurković, više savjetnice  specijalistice za međunarodnu suradnju i EU poslove u našoj županiji.

U navedenom vremenu Županija vukovarsko-srijemska je putem projekta U srcu Europe brojnim aktivnostima i manifestacijama u suradnji s medijima pružala informacije građanima o zajednici država kojoj sada pripadamo, akako je istaknula Ćurković, građane Vukovarsko-srijemske županije najčešće su zanimale informacije o mogućnostima zapošljavanja i obrazovanja u zemljama Europske Unije, a s obzirom na područje u kojem živimo najveći je naglasak stavljen na korištenje fondova za ruralni razvoj.

Pročitano 1971 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI