Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Sajam EU projekata

Župan Galić zadovoljan odrađenim projektima Župan Galić zadovoljan odrađenim projektima Foto: J. Vrdoljak

Povodom 9.svibnja Dana Europe kojeg po dvanaesti put organizira Vukovarsko-srijemska županija, u središtu Vukovara je organiziran Sajam EU projekata na kojem su predstavljeni ciljevi i prioriteti Europskog socijalnog fonda, financijske mogućnosti organizacija civilnog društva, primjeri dobre prakse i druge relevantne informacije iz područja EU fondova.

Na Sajmu su sudjelovale organizacije civilnog društva. Događaj je organiziran u okviru projekta U srcu Europe, financiranog iz EU programa IPA INFO 2012., a svrha mu je da doprinese podizanju svijesti i povjerenja stanovnika Slavonije u EU strategije, politike i programe fondova.

Sajam je posjetio i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić izrazivši zadovoljstvo dosada odrađenim projektima u našoj županiji unatoč određenim problemima koje prate apliciranje i pisanje projekata. Dosta je projekata i u pripremi, kaže Galić, ali i izražava nezadovoljstvo kašnjenjem države u svojim odlukama i operativnim programima.  Izrazio je nadu kako će se promijeniti odnosi i nastupi naših ministarstava i javnih poduzeća te da će zajednički taj posao bolje i kvalitetnije odraditi iduće godine.

Pročitano 1305 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI