Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Stožer traži jednog kandidata

Tiskovna Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tiskovna Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Foto: A. Lovrić

Ne žele rasipanje glasova birača

-Vukovar je nakon mirne reintegracije sustavno zapostavljan nebrigom vladajućih političkih stranaka i koalicija, a protuzakonitim, protuustavnim i nasilnim ponašanjem sadašnjih vlastodržaca je i ponižen- ovim je riječima započeo tiskovnu konferenciju predsjednik stožera Tomislav Josić te dodao kako vrijeme da ljudi koji su stvarali Hrvatsku prekinu ovakvo stanje u Vukovaru.

-Vrijeme je da mi koji smo branili Vukovar prekinemo šutnju i u ime onih koji su položili živote za Hrvatsku kažemo dosta-pojasnio je ovakvu odluku Josić.  

Od političara koji će se boriti za izvršnu i predstavničku vlast na predstojećim lokalnim izborima traže da interes grada i građana stave ispred svojih vlastitih ambicija i interesa stranke kojoj pripadaju te da odaberu jednog kandidata kako se glasovi birača ne bi osipali.

 -Tražimo jedinstvo vođa demokršćanskih i domoljubnih stranaka, nezavisnih lista i uglednih pojedinaca na predstojećim izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće Vukovara – jasan ej bio Josić.

Ustvrdio je kako u Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara u ovom trenutku ne razmišljaju o vlastitom kandidatu za izbore te još jednom naglasio da oni žele i dalje ostati samo korektiv politici, a ne i baviti se njome.

Pročitano 1965 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI